Senaste

Varukorg 0 produkter
0,00 SEK
Garlic Gold

Garlic Gold

Publicerad: 10.09.2018.

Må bra med vitlökssaft! Sänker kolesterolhalten i blodet, är bra för hjärta och kärl samt motverkar överväxt av svamp och bakterier i tarmarna.

Användningsområdet för vitlökssaft utökas med EFSA:s följande godkända hälsopåstående:

  1. Sänker kolesterolhalten i blodet.
  2. Ger god hälsa för hjärta och blodkärl.

En av de bästa åtgärder du kan göra för att sänka kolesterolet i blodet är att dra ner på snabba kolhydrater, d.v.s. söta frukter, mjölmat (pasta, lasagne, pizza, bullar),  sötsaker samt äta havregrynsgröt och råa morötter. Levern omvandlar de snabba kolhydrater, som inte förbränns, till kolesterol. Havregrynsgröt och råa morötter  (ca 3 st dagligen) binder det fett som kommer ut med gallan till tunntarmen, så att fettet inte sugs upp av tarmarna igen och går ut i blodet.

Vitlökssaft har enligt vetenskapliga studier en mycket gynnsam verkan på blodkärlen genom att den motverkar åderförkalkningar i blodkärlen.

Vitlökens nuvarande godkända hälsopåståenden är bättre än vad många förstår. I och med att vitlökssaften motverkar överväxt av bakterier och svamp i tarmarna så bildar inte de vita blodkropparna, som finns i tarmväggarna, så mycket ämnen som ger inflammationer i kroppen.

Bruksanvisning: Omskakas. 1-2 matskedar spädes i ett glas ljummet vatten och dricks på kvällen, helst på tom mage så att du undviker vitlöksdoften dagen därpå. Du kan dricka den även på tom mage cirka 20 min. före frukosten.  Viss grumlighet kan förekomma på grund av dess innehåll av vitlök. Förvaras tillsluten och svalt. Öppnad förpackning hållbar 2 månader i kylskåp.

Ingredienser: Extractum bulbus allium sativum aquosum (vattenbaserad vitlöksextrakt) 1:5 samt 0,1% bensoesyra.
1 msk Vitlökssaft motsvarar ca 3 g färsk vitlök.

Må bra med vitlökssaft, Garlic Gold!

Läs mer om oss

Våra varumärken

Köpvillkor