Våra köpvillkor

Varukorg 0 produkter
0,00 SEK

Köpvillkor

Publicerad: 04.10.2017.

Välkommen att handla originalet av Dr. Bach's Blomstermedel!

För att handla i vår webshop måste du vara 18 år. Om du är under 18 år och vill handla, måste någon av dina föräldrar göra beställningen.

Har du företag och är vår återförsäljare, så har vi skapat en inloggningsmöjlighet för dig. Har du företag och önskar bli vår återförsäljare så skickar du en förfrågan och en kort presentation om din verksamhet till vår mailadress.

Så kan du köpa Dr. Bach’s Blomstermedel Original:

Webshop: www.bengtssonsnaturmedicin.se

E-post: info@bengtssonsnaturmedicin.se

Telefon: 0725-212122

Priser

Alla priser i vår webshop är inklusive moms.

Fraktavgift

Fraktavgift på 69 kr inklusive moms tillkommer på beställningen. Om du handlar för minst 3 000 kr inklusive moms, skickas din leverans fraktfritt.

Leveranssätt

Vi levererar produkterna som A-brev, vilket innebär att varan skickas direkt hem till dig. Undantag är om paketet är skrymmande och då får det eventuellt hämtas ut på postens utlämningsombud.

Betalningssätt

För dig som är privatperson:

Du betalar i förskott till vårt Bankgiro 588-1818 eller med Swish nr 1230053397. På sikt kommer vi även att kunna erbjuda kortbetalning. Kommer betalningen oss tillhanda en vardag innan kl. 12.00, så skickas din beställning samma dag. Du får din leverans dagen efter din betalning, om följande dag är en vardag.

För dig som är företagskund, återförsäljare:

Fakturan ska betalas inom 10 dagar från fakturadatum. Fakturan bifogas i leveransen. Vid försenad betalning skickas en påminnelse till dig och det utgår en förseningsavgift om 60 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Vid ytterligare försening tillkommer en lagstadgad inkassoavgift.

Ångerrätt & Returhantering

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför butikslokal. Detta innebär att om du köper en produkt på internet har du möjlighet att ångra ditt köp inom 14 dagar från och med att du mottagit produkten. Produkten ska vara oanvänd och i oförändrat skick. Om du ångrar ditt köp ska du skicka tillbaka produkten till oss så betalar vi tillbaka pengarna så snart som möjligt. För att nyttja din ångerrätt, ska du tydligt meddela oss skriftligen via mail eller brev senast 14 dagar efter att du mottog din produkt.

Reklamationer

Om en vara är felaktig ska du kontakta oss och ange felet så snart som möjligt, max 10 dagar från dagen du har fått leveransen. Vi anger hur du ska returnera den felaktiga varan kostnadsfritt och du kan välja att få en ny vara eller få pengarna tillbaka inklusive fraktavgiften.

Adress för reklamationer:

Bengtssons Naturmedicin AB, Södra Storgatan 17, 252 23  HELSINGBORG

Tel: 0725-212122

E-mail: info@bengtssonsnaturmedicin.se

Organisationsnr

Vårt organisations nr. 556981-1952

Välkommen att bli kund hos oss!

Önskar Camilla och Stefan Bengtsson 

Läs mer om oss

Våra varumärken

Köpvillkor