100% naturligt

Varukorg 0 produkter
0,00 SEK
Ögonlockslyft & utjämning av rynkor

Ögonlockslyft & utjämning av rynkor

Publicerad: 01.01.2020.

är en populär behandling som möjliggör synliga resultat helt naturligt! Resultatet är ofta jämförbart med kosmetisk kirurgi men utan ingrepp av kniv och med betydligt snabbare återhämtning.

plasmapen

Plasmaljus är en icke-kirurgisk, icke-invasiv behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor. Huden runt plasma-blixten stramar upp och drar cellerna närmare varandra. Plasma pen fungerar alldeles utmärkt när det är överflödig hud som är det huvudsakliga problemet men även påsar, åldersfläckar, fina och djupa rynkor kan jämnas ut.

Metoden använder sig av en elektrod som producerar en mycket liten plasma-blixt som, utan att vidröra huden, hoppar från elektrodens spets till huden och låter hudens yta avdunsta. Dessa mikro-/millimetersmå avdunstningar gör huden tightare i området. Huden stimuleras av impulserna som endast påverkar huden där det finns fukt. Om det inte finns någon fukt i huden så fungerar inte behandlingen. Med denna metoden (plasmaljus) kan vi strama upp och jämna ut huden utan användning av filler, botox eller kirurgi. Elektroden berör inte huden och det utvecklas ingen form av ström eller värme på huden. Själva elektroden blir inte heller varm. Efter behandlingen bildas bruna torra prickar på huden som består av intorkad hud. Dessa kommer att försvinna efter ca 5-7 dagar. Sår och ärr bildas inte eftersom behandlingen enbart påverkar hudens allra översta skikt och därmed lämnas hudens barriär oskadd. Behandlingen leder till en eliminering av hudens allra översta skikt varpå ett stramt nytt hudlager bildas. Behandlingen är helt ytlig, vilket betyder att man aldrig sticker hål eller jobbar inuti huden.

Direkt efter behandlingen syns det små brunaktiga prickar och viss rodnad och svullnad kan uppstå. Svullnaden kan hålla i sig upp till en vecka. Rodnaden något längre än så. OBS! Vid behandling av ögonområdet kan man bli ordentligt svullen i ca 3-5 dagar. Prickarna blir till torra små skorpor som faller av efter 3-7 dagar. Man får inte pilla på skorporna, utan de ska få ramla bort av sig själv. Så länge skorporna är kvar, bör man undvika krämer.

OBS! Det är väldigt viktigt att skydda huden med hög solskyddsfaktor (spf 50) i 3 månader efter avslutad behandling.

Resultat efter en behandling med Plasma pen är individuellt och beror på hudtyp, ålder och vilket område som behandlas.

Då det endast är möjligt att strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle kan personer med ett stort behandlingsområde/mycket överflödig hud behöva fler än en behandling.

Många anser att en behandling räcker för att uppnå önskat resultat, men 2-4 behandlingar har visat sig vara optimalt för personer med väldigt mycket överflödig hud.

Hud-åtstramningen som uppnås är permanent. Huden fortsätter dock att åldras som vanligt efteråt. Kost, levnadsvanor och hudvård är faktorer som påverkar hudens åldrande och förutsättningar för att bibehålla ett bra resultat. Ta gärna extra intag av C-vitamin, antioxidanter och Bio-Cell kollagen kapslar efter en behandling.

Ytliga och fina rynkor samt djupa rynkor

Kunder med ytliga och fina rynkor upplever oftast omedelbara resultat efter 1 behandling med Plasma pen. Djupare rynkor behöver mellan 2-4 behandlingar. Plasma pen är därför ett naturligt alternativ jämfört med botox och fillers. Plasma pen ger dessutom permanent resultat!

Hängande ögonlock

Den vanligaste och mest populära behandlingen med Plasma pen är den för ögonlockslyft. Plasma pen fungerar alldeles utmärkt när det är överflödig hud som är huvudsakliga problemet. Det kan ta 1-3 behandlingar för att uppnå resultat!

Rynkor och veck på halsen

Plasma pen gör underverk på halsen. Huden här är som gjord för att stramas åt med Plasma pen. Halsen åldras oftast snabbare än ansiktet eftersom vi inte tar hand om den lika bra. Så att tighta till och föryngra halsen blir en stor inverkan på helheten. Rekommenderar 1-2 behandlingar.

Vi vill vara tydliga med att det ibland krävs flera behandlingar innan önskat resultat kan nås. Den största orsaken till missnöje med Plasma pen är för höga förväntningar på enstaka behandlingar. Det är inte alla som ser resultat efter första behandlingen, därför krävs tålamod. När de ljusa prickarna har bleknat kan man upprepa behandlingen om första gången inte har gett önskat resultat. 

Priser: 

PRISLISTA; ordinarie priser

Ögonlock 60 minuter: 2 995 kr

Kråksparkar 60 minuter: 2 995 kr

Påsar under ögonen 60 minuter: 2 995

Ögonlock, kråksparkar, påsar under ögonen 90 minuter: 5 995 kr

Hals 90 minuter: 4 995 kr

Panna 60 minuter: 2 995 kr

Bekymmersrynka 60 minuter: 2 995 kr

Nasolabialveck 60 minuter: 2 995 kr

Rynkor över överläppen 60 minuter: 2 995

Runt munnen 90 minuter: 4 995 kr 

Tidsbokning på telefon 0725 - 21 21 22

Kontaktformulär

Ange den information som krävs. Vår personal kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Läs mer om oss

Våra varumärken

Köpvillkor